Pro-glue, Lim i verdensklasse

Udvikling

Produktion og innovation er nøgleordene hos PRO-GLUE!
PRO-GLUE A/S er grundlagt i starten af fyrrerne og har over de sidste 70 år opbygget en solid viden om udvikling, produktion og markedsføring af
klæbemidler til emballage, displays og komponentsamling.

Kombinationen af våd- og smeltelime til industrien gør PRO-GLUE til en unik samarbejdspartner og garanterer en synergi i alle retninger.

Proglues udvikling af lim til industrien

Vi investerer årligt et stort beløb i udvikling og forskning i nye klæbemiddel-produkter. Firmaets udviklingsafdeling forsøger konstant at vedligeholde og videreudvikle eksisterende produkter, så vi kan være konkurrencedygtige i et dynamisk globalt miljø. Derudover afsætter vi betydelige ressourcer for at udvikle vores eksisterende produktportfolio.

I årenes løb har vi udviklet et stort kendskab til de fleste maskiner og står gerne til rådighed med lim samt personale ved en testkørsel.

Vores udviklingslaboratorium udvikler dagligt specielle løsninger til vores kunder. Vi er glade for at servicere alle, som værdsætter kvalitet og personlig service.

Kontakt R&D Manager: Steen Seier Karlsen for specifikke udviklingsspørgsmål.

Har du konkrete spørgsmål til nyudvikling eller dine nuværende produkter, skal du endelig kontakte os. Vi står naturligvis altid til din rådighed.

InfoKontakt Pro-Glue hvis du har spørgsmålService & KvalitetPro-Glue har altid altid kvalitetsserviceProdukterSe alle vores produkterUdvikling
Pro-Glue udvikler dine behov