Pro-glue, Lim i verdensklasse

Industrilim og speciallim – produkter

Bogbinder-branchen
Bryggeri-branchen
Emballerings-branchen
Hygiejne-industrien
Fødevare-industrien
Lægemiddel-industrien
Bygge-industrien
Montage-industrien
Filter-industrien

PRO-GLUE udvikler industrilim og speciallim til mange forskellige brancher, produkter og behov.

 

PRO-GLUE A/S er en dansk producerende limfabrik med en lang innovativ historie bag sig.

Vi er store nok til at have vores egen udviklingsafdeling og så små, at vi holder øje med hver eneste ordre hele vejen.

Alle limfabrikker har en standardlim, der kan klare en standardopgave. Den vil virke tilfredsstillende i mere end 90% af tiden. Men i en verden, hvor den der gør sig mest umage, klarer sig bedst, er det på marginalerne, vinderen udpeges. Vi leder efter marginalerne inden for vores felt. Vi tilpasser vores lim til din produktion på laboratoriet, og når det første batch leveres til dig, er vores konsulent med ved opstart.

Hvis tilpasningen ikke er tilstrækkelig, udvikler vi en helt ny limvariant, der passer præcist til dine vilkår, gerne i samarbejde med maskin- og materialeleverandører. Det koster ikke ekstra. Vi afholder udviklingsomkostningerne, hvad enten du skal bruge lidt eller meget bagefter.

Den erfaring, vi får ud af det, sætter vi ind på kontoen i firmaets vidensbank. Det er den, vi skal leve af i fremtiden. Vi har allerede en omfattende opsparing inden for speciallim og industrilim – men vi udbygger den gerne i samarbejde med dig.

PRO-GLUE kan også tilbyde kontraktfyldning af væsker!

Vi kan tilbyde blanding og lønfyldning af forskellige væsker og har meget stor erfaring med dette. På vores fabrik har vi eget udstyr, der kan blande og tappe væsker fra helt tyndtflydende og op til 50.000Cp/mPas, i batch-størrelser fra 200 l til 7.000 l i tanke, hvor der kan foretages kontrolleret og dokumenteret opvarmning og nedkøling. Vi har eget laboratorium, der kan udføre en bred vifte af kontroller og analyser.

(Kun nonfood)

Kniber det med kapaciteten eller tiden i produktionen, så kontakt vores R & D Manager Flemming M. Jørgensen for nærmere info.

Har du spørgsmål til industrilim, speciallim eller en konkret opgave, vi skal løse, så kontakt os endelig. Vi står naturligvis altid til din rådighed.