Pro-glue, Lim i verdensklasse

Om PRO-GLUE

PRO-GLUE A/S er beliggende 35 km syd for København i Lille Skensved og er en privatejet produktions- og handelsvirksomhed grundlagt i starten af fyrrerne.
Over de sidste 70+ år har firmaet udviklet, produceret og solgt lim, klæbemidler og flaskecoating af høj kvalitet til industrikunder over hele verden.

Læs meget mere om PRO-GLUES spændende historie, der går tilbage til 1940erne

Udvikling:
Vi foretager betydelige investeringer i forskning og udvikling af limprodukter hvert år. Virksomhedens udviklingsafdeling arbejder energisk for at bevare og forbedre eksisterende produkter for at forblive konkurrencedygtig i et dynamisk globalt miljø. Signifikante ressourcer er også dedikeret til at tilføje nye produkter til den eksisterende portefølje.

Vores udviklingsafdeling udvikler dagligt specielle løsninger, der dækker de enkelte kunders behov, og står gerne til rådighed for dig, der sætter kvalitet og personlig service højt.

Læs mere om vores udvikling og hvad vi kan gøre for din virksomhed

Konsulenter:
Om PRO-GLUE´s konsulenter: Vores konsulenter er udvalgte på basis af deres viden om markedet og deres evne til at yde en høj service, som du forventer af en leverandør i verdensklasse.  Læs mere og kontakt vores konsulenter på vores kontaktside –>>

Har du spørgsmål eller opgaver, skal du endelig kontakte os. Vi står naturligvis altid til din rådighed.

InfoKontakt Pro-Glue hvis du har spørgsmålService & KvalitetPro-Glue har altid altid kvalitetsserviceProdukterSe alle vores produkterUdvikling
Pro-Glue udvikler dine behov
adobe-pdf_smallBlankadobe-pdf_smallBlankBlankBlankBlank
  1. Navn *
    * Udfyld venligst dit navn
  2. Email *
    * Undskyld, men der opstod en fejl
  3. Besked *
    * Skriv venligst en besked