Pro-glue, Lim i verdensklasse

Montagelim – alt i lim til montageindustrien

Hårde hvidevarer, montagelim, Pliobond

Industrilim til montageindustrien. PRO-GLUE er leverandør af lim til store dele af montageindustrien. Montageområdet er i dag et af de største for anvendelsen af lim, idet flere og flere ting limes sammen. På baggrund af dette er det naturligvis også et af de mest spændende udviklingsområder.

Vi har gennem tiden været langt omkring i udviklingen af klæbemidler – og derfor har vi i dag en stor vifte af limtyper til utallige formål inden for montageindustrien.

I vores forretning er usynlige limninger ofte den bedste slags. Vores kunder ønsker ikke kun en montagelim, der er stærk – de vil også have en lim, som ikke ses.
Hotmelt klæbemidler giver fabrikanterne mulighed for at forbedre produkternes kvalitet og æstetiske udseende ved at give en sikker vedhæftning uden brug af søm, skruer og andre fastgørelser, der kan være grimme og dyre i samling.

Vores Prodas ™ sortiment af lim anvendes af bilindustrien til at lime skum, akustiske kompositter, beklædning, loftkomponenter og andre subsamlingsprodukter. Derudover har BEARDOW ADAMS Adhesives med succes udviklet en smeltelims type til brug inden for det globale telekommunikations kabelmarked .

Til industrien for hårde hvidevarer og elektroniske apparater har vi designet en montagelim til at forsegle huller og til at fastholde kontrolpaneler, transportbånd og pakninger i en position, mens de traditionelle fastgørelses produktionsprocesser er blevet ændret gennem afskaffelse af skruer.

Fordi det er et ikke-giftigt produkt, bliver hotmelt lim også anvendt til at erstatte opløsningsmiddel-baserede lime til fremstilling af madrasser, siddepladser og møbler og bliver i stigende grad også brugt til at lave pakninger direkte, som betyder en betydelig tids -og omkostningsbesparelse.

Så har du en opgave, der kræver en særlig lim, så kom endelig med den, kan vi ikke løse den med et standardprodukt, har PRO-GLUE et  fuldt moderne R&D laboratorium (forskning og udvikling), hvor vi med glæde vil arbejde med din opgave.

Vi har over 70 års erfaring i at udvikle innovative løsninger, så der er ikke meget, der kan komme bag på os. Men har du alligevel et specifikt ønske eller behov, så kontakt os endelig. Vi skal nok hjælpe dig videre

  • Hårde hvidevarer
  • Montagelim
  • Automotive
  • Kabelindustrien
  • Bygge-og anlægsvirksomhed
  • Elektronikbranchen
  • Filterfremstilling
  • Skumlimning
  • Pakning

 

Har du spørgsmål til lim eller opgaver, skal du endelig kontakte os. Vi står naturligvis altid til din rådighed, og vi laver naturligvis gerne test i samarbejde med dig.

InfoKontakt Pro-Glue hvis du har spørgsmålService & KvalitetPro-Glue har altid altid kvalitetsserviceProdukterSe alle vores produkterUdvikling
Pro-Glue udvikler dine behov