Pro-glue, Lim i verdensklasse

Hygiejneindustrien

Bleer, hygiejnebind, stomi

Det ikke-vævede marked (Non-Woven) er det største enkelte område for brug af smeltelim på verdensplan. Inden for hygiejneindustrien bruges engangshygiejne-produkter i deres konstruktion og proces, så lim spiller en afgørende rolle i udførelsen af slutprodukterne. Vores BAMCare klæbemidler er praktiske, bæredygtige og fuldt ud i stand til at betjene dette forskelligartede og krævende marked.

BEARDOW ADAMS Adhesives har et ry for deres innovation og den høje tekniske kvalitet på produkterne, og BAMCare sortimentet omfatter produkter, der er beregnet til brug af permanent limning af ikke-vævede materialer (Non-Woven) , såsom dem, der findes i hygiejnebind, bleer eller stomiposer.

BAMCare serien omfatter endvidere produkter, der er designet til at binde elastiske tråde til ikke-vævede materialer for at skabe elastik-benmanchetter. Serien fuldendes af produkter beregnet til den selvklæbende positioneringsstrip på feminine hygiejne-produkter og andre lignende produkter for at sikre, at produktet bliver siddende på plads.

Har du spørgsmål eller opgaver, skal du endelig kontakte os. Vi står naturligvis altid til din rådighed.

InfoKontakt Pro-Glue hvis du har spørgsmålService & KvalitetPro-Glue har altid altid kvalitetsserviceProdukterSe alle vores produkterUdvikling
Pro-Glue udvikler dine behov