Pro-glue, Lim i verdensklasse

Smeltelim for emballager – klæbemidler til emballeringsbranchen

Emballeringslim, emballagefremstilling, kartonlukning

Smeltelim for emballager og øvrige klæbestoffer til emballeringsbranchen. Industrilim til kartonlukning, bakkerejsning, palletering, foldepap. Vores lim er ideel til emballage-applikationer såsom kartonlukning, forsegling samt bølgepap bakker/kasser.

PRO-GLUE har gennem alle årene arbejdet inden for emballeringsbranchen og har i dag et fuldt program af smeltelim samt vandbaserede lim og klæbestoffer, til både kartonlukning, bakkerejsning samt palletering.

Vi tilbyder et omfattende sortiment af hot melt lim til emballeringsbranchen, der er kendt for sin høje vedhæftningskapacitet til forskellig typer emballage.
Disse hot melt limtyper giver en fremragende vedhæftning til forskellige kartonoverflader, som bruges i produktionen af ​​foldepap, der er designet til at være støvtæt.

Limen er meget stabil, og vores sortiment af smeltelim for emballager er ideel til forskellige emballage-applikationer såsom til kartonlukning og forsegling samt til bølgepap bakker/kasser.

 

Vores hot melt lim bliver typisk leveret leveret i 14 kg plastsække med hældetud (756 kg/pr. palle), men afhængigt af limtype kan den også leveres i en anden emballage.

I årenes løb har vi udviklet et stort kendskab til de fleste maskiner og står gerne til rådighed med udstyr samt personale ved en testkørsel.
Vi råder over infrarødt måleudstyr til at kontrollere temperaturer samt udstyr til måling af overfladespænding på forskellige overflader såsom PE, UV-lak med videre.

Skulle du være interesseret i en testkørsel eller en kontrol/justering af jeres limanlæg, er du velkommen til at kontakte os.

 

adobe-pdf_small

Download venligst vores standard hotmelt lim program.  (Åbner som PDF fil)