Pro-glue, Lim i verdensklasse

Lim til beton og øvrige materialer – byggeindustrien

  • Lim til betonvarer
  • Træindustri
  • Støjdæmpning

 

Lim til beton, træ, støjdæmpning, montage – alt inden for byggeindustrien

Specialleverandør af lime til beton, træindustrien, filterindustrien, montage og støjdæmpning.

”Miljøpolitikken afspejler et grundlæggende ønske om, at byggeri skal være bæredygtigt i enhver forstand. Bæredygtighed skal forstås i den bredeste, mest rummelige forstand, funderet ligeligt på social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Kravene sætter fokus på en række miljøpåvirkninger, som skal håndteres i ethvert byggeprojekt – materialer, vand, affaldshåndtering og omgivelser.

Sammen med energikrav til byggeri og indeklimakrav til byggeri dækker den kravene til miljømæssig bæredygtighed.
Fælles krav til projekterings- og byggeprocessen samt driftsfasen, hvor byggeriets aktører skal sikre, at målene nås i praksis. PRO-GLUE har en bred række af betonlime og montagelime, der bliver brugt i industrien til blandt andet montage af isoleringsmaterialer på bygningskomponenter – en historik der gør det til en sikker løsning, at vælge os som samarbejdspartner.

Brugen af betonlim, samling af plast, partitionering og isolering er blandt de ting, bygge-og anlægsteknik-industrien ser muligheder i, på grund af stigende miljøkrav til isolering.

Kvalitetslim fra eget laboratorium

Har vi ikke den lim, du har brug for – til trods for vores mere end 70 år i branchen – udvikler vi den gerne sammen med jer, så den passer præcist til dine vilkår, gerne i samarbejde med maskin- og materialeleverandører. Det koster ikke ekstra.
Vi afholder udviklingsomkostningerne, hvad enten du skal bruge lidt eller meget bagefter.

Har du brug for en referenceliste i byggeindustrien, kan du altid tage en snak med vores konsulenter, der kan hjælpe dig. Vi har stor erfaring med langt de fleste typer af opgaver inden for byggeindustrien – og vi har sikkert løst en udfordring, der minder om din.

Har du spørgsmål til vores lim til beton og øvrige materialer, eller opgaver, skal du endelig kontakte os. Vores erfarne medarbejdere står naturligvis altid til din rådighed. Vi er alle fagfolk, med indgående kendskab til vores produkter og deres anvendelsesområder. Det ligger os meget på sinde, altid at yde en professionel service til alle kunder, hvor udgangspunktet er at finde den optimale løsning på lige præcis din udfordring.

InfoKontakt Pro-Glue hvis du har spørgsmålService & KvalitetPro-Glue har altid altid kvalitetsserviceProdukterSe alle vores produkterUdvikling
Pro-Glue udvikler dine behov