Pro-glue, Lim i verdensklasse

Lim til beton og øvrige materialer – byggeindustrien

 • Lim til betonvarer
 • Træindustri
 • Støjdæmpning

 

Lim til beton, træ, støjdæmpning, montage – alt inden for byggeindustrien

Specialleverandør af lim til beton, træindustrien, filterindustrien, montage og støjdæmpning.

”Miljøpolitikken afspejler et grundlæggende ønske om, at byggeri skal være bæredygtigt i enhver forstand. Bæredygtighed skal forstås i den bredeste, mest rummelige forstand, funderet ligeligt på social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Kravene sætter fokus på en række miljøpåvirkninger, som skal håndteres i ethvert byggeprojekt – materialer, vand, affaldshåndtering og omgivelser.

Sammen med energikrav til byggeri og indeklimakrav til byggeri dækker den kravene til miljømæssig bæredygtighed.
Fælles krav til projekterings- og byggeprocessen samt driftsfasen, hvor byggeriets aktører skal sikre, at målene nås i praksis. PRO-GLUE har en bred række af lim til beton og montagelime, der bliver brugt i industrien til blandt andet montage af isoleringsmaterialer på bygningskomponenter.

Brugen af lim til beton, samling af plast, partitionering og isolering er blandt de ting, bygge-og anlægsteknik-industrien ser muligheder i, på grund af stigende miljøkrav til isolering.

Kvalitetslim fra eget laboratorium

Har vi ikke den lim, du har brug for – til trods for vores mere end 70 år i branchen – udvikler vi den gerne sammen med jer, så den passer præcist til dine vilkår, gerne i samarbejde med maskin- og materialeleverandører. Det koster ikke ekstra.
Vi afholder udviklingsomkostningerne, hvad enten du skal bruge lidt eller meget bagefter.

Har du brug for en referenceliste i byggeindustrien, kan du altid tage en snak med vores konsulenter, der kan hjælpe dig.

Har du spørgsmål til vores lim til beton og øvrige materialer, eller opgaver, skal du endelig kontakte os. Vi står naturligvis altid til din rådighed.

InfoKontakt Pro-Glue hvis du har spørgsmålService & KvalitetPro-Glue har altid altid kvalitetsserviceProdukterSe alle vores produkterUdvikling
Pro-Glue udvikler dine behov
 1. Navn *
  * Udfyld venligst dit navn
 2. Email *
  * Undskyld, men der opstod en fejl
 3. Besked *
  * Skriv venligst en besked