Pro-glue, Lim i verdensklasse

Bogbinderbranchen

Lim til bogbinderbranchen. PRO-GLUE er i dag branchens foretrukne leverandør af lim til bogbinderopgaver.  

Grundlaget for PRO-GLUE’s produktion i 40′erne var dekstrin. Dekstrin var og er et fremragende bindemiddel til kachering på grundlag af dets specielle egenskaber.

I dag kan der fremstilles lime, der indeholder meget lidt vand, og det er som bekendt vand, der påvirker papir og karton.

Vi producerer lim af dekstrin og kombinationsprodukter med PVAc med et tørstof på over 70%, hvilket bevirker, at der kan produceres kacherede produkter uden spændinger.

Inden for bogbinding har vi i adskillige år arbejdet med vandbaserede typer. Det gør vi stadig, men i dag har vi i samarbejde med vores partner BEARDOW & ADAMS Adhesives udviklet et bredt program inden for hot melt lime.

Vores leverandør af hot melt lim:

Beardow Adams Logo

Kunder, der beskæftiger sig med bogbinding, bruger typisk også vores kacheringslim

 

Typisk bruges kachering på den ydre side af for eksempel bag-in-box, displays, omslag af paperbacks og hardcover bøger for at gøre produktet slidstærkt, smudsafvisende og desuden sikre, at et kraftigt stykke papir ikke krakelerer trykket, når det falses.

 

Vi producerer selv lim til:

–  Laminering og kachering

– Papir-/karton-laminering

– Speciallim til karton og papir

– Glansfolie laminering

– Alufolie laminering med mere

Vi har også et bredt sortiment af limstænger beregnet til limpistoler.

Har du spørgsmål eller opgaver, skal du endelig kontakte os. Vi står naturligvis altid til din rådighed.

InfoKontakt Pro-Glue hvis du har spørgsmålService & KvalitetPro-Glue har altid altid kvalitetsserviceProdukterSe alle vores produkterUdvikling
Pro-Glue udvikler dine behov