Pro-glue, Lim i verdensklasse

Ledige stillinger

02.06.2015
Pro-Glue A/S i Lille Skensved mellem Køge og Roskilde søger

Industrisælger
med stor teknisk indsigt

Pro-Glue A/S er en særdeles velkonsolideret limvirksomhed, der opererer indenfor industrisegmentet med hovedvægten på egenudviklede kundetilpassede ”grønne” produkter samt hotmelt. Et segment der er i stadig stigende udvikling. 

Sælgeren

Du er både den fødte sælger og den fødte rådgiver. Du trives med lange salgsprocesser og med samme begejstring gennemfører du projektorienteret salg som vedligeholdelsessalg til dine egne kunder.

Du skal med samme entusiasme rådgive og forhandle på såvel direktionsgangen, som i produktionshallen, og du skal glæde dig over, når du får lejlighed til at rådgive i hele procesforløbet, hvor dine produkter og viden indgår.

2/3 af dit salg er til kunder i Danmark medens den resterende tredjedel er til eksportkunder i blandt andet Nordtyskland. Derfor trives du med mange rejsedage, op til 60 overnatninger om året og dit bagland trives også med det. 

Den tekniske indsigt

Din tekniske indsigt er stor, og du har en naturlig interesse for limes forunderlige verden. Din indsigt begrænses ikke af kun at være traditionel teknisk men omfatter også kendskab til limens kemi.

Du trives med de lange salgsprocesser hvor din rådgivning og indsigt i limens mange muligheder er det der gør den endelige forskel.

Er der problemer hos dine kunder er, du ikke bange for at smøge ærmerne og selv gå i produktionen. Du deltagere aktivt i testkørsler så din kunde altid bliver behandlet fagligt kompetent i enhver sammenhæng.

Det forventes også, du har en stærk brugerprofil i hele Office pakken, så du selv kan lave dine Power Point præsentationer, testrapporter, afrapporteringer, opfølgninger osv.

Faglighed og erfaring

Du har sandsynligvis en mellemlang teknisk uddannelse, som kan relateres til stillingens arbejdsområde.

Uanset din baggrund skal vi nok sikre, du får et uddannelsesforløb på vort eget laboratorium, der gør at vi forøger din viden om lim og limteknik.

Det internationale salg sker selvfølgelig på engelsk eller tysk hvilket vi forventer du behersker i såvel skrift som tale. Herudover er det en fordel hvis du også behersker et andet hovedsprog helst spansk eller portugisisk.

Ansøgning

Send venligst din ansøgning mærket “Sælger” til:

Pro-Glue A/S
Naurbjergvej 1,
4623 Lille Skensved

eller på mail: job@proglue.dk

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, hvorfor vi opfordrer dig til at sende din ansøgning snarest muligt.

Hent stillingsopslaget som PDF dokument

 adobe-pdf_small